Přeskočit na obsah

Vyšel SCOOL! 57

Vítejte zpátky mezi SCOOL! řádky!

Po delší odmlce jsme pro vás opět připravili nové číslo našeho časopisu. Tak jako se pomalu probouzelo jaro, které již přechází v léto, vznikal i náš SCOOL!. Jelikož vychází po delší době, než jsme byli zvyklí, máte se o to víc na co těšit! Stejně jako životy lidí na celém světě ovládl pandemický chaos, tak i u nás ve škole zavládl zmatek po letech plných covidu. Obnovily se akce, výlety, exkurze, ale také se začalo znovu plnohodnotně učit.

Zkrátka životy studentů se začaly vracet do normálu tak moc, jak jen je možné. Psaní písemek, dohánění látky a vynahrazování výletů vzalo redakci drahocenný čas, který bychom rádi věnovali realizaci dalších SCOOL!ů. Přesto jsme si však našli čas, abychom potěšili naše milé čtenáře vydáním dalšího čísla, nad kterým jsme strávili nejednu bezesnou noc.

Tentokrát jsme si pro vás připravili téma SNY. Zajímalo vás někdy jak sny vznikají, o čem se zdá učitelům nebo co znamená, když se vám ve snu zjeví pan školník? Začtěte se mezi řádky a ponořte se s námi do světa snů a my budeme doufat, že ne do slova. Otevřete elektronický archiv a pojďte s námi plout po vlnách snů, neboť loď právě vyplouvá! Opravdu se vám to nezdá, nový Scool je tady!

Za redakci SCOOL!u Tereza Obrová, C2.A